Pallas Invest öppnar fler restauranger i Bangkok

– När coronan slog undan benen för La Scarpetta i Bangkok, som vi var hälftenägare i, fick vi möjlighet att leva upp till vår affärsidé om att investera långsiktigt. Därför har vi hjälpt vår kompanjon och många ur hans personal att komma igång igen.

 

Thomas Lantz, delägare i Pallas Invest och som nyligen gick in som delägare i Boråsrestaurangen Babbel, berättar om restaurangaffärerna i Bangkok. Det är en historia om med- och motgång. Och förhoppningsvis medgång igen.

– År 2018 gick Pallas Invest in och hjälpte vår italienske vän Paolo Guidotti att öppna den italienska restaurangen La Scarpetta i Bangkok. Allt såg mycket bra ut till coronan kom. Då dök allt.

Man förstod snabbt att det inte skulle gå att driva restaurangen vidare. Men istället för att bara slå igen, behöll man nyckelpersoner samtidigt som man lagrade möbler och köksutrustning. När det nu så sakteliga börjar röra på sig i Bangkok kunde Paolo snabbt öppna upp både Italieninspirerade Paolo´s Deli och rooftop-baren Langsuan 540.

– Det roliga är att Paolo inte bara kunde behålla nyckelpersoner när La Scarpetta slog igen. Nu har han även kunnat återanställa annan personal. Det ligger helt i linje med Pallas Invests affärsidé att hjälper man en entreprenör måste man även vara beredd på att gå in med pengar då det ser som allra mörkast ut.

Thomas Lantz driver investmentbolaget Pallas Invest tillsammans med Jonas Wollin och Kenth Almqvist.

För mer information:
Thomas Lantz
thomas@pallasinvest.se
0739 886 500